Jag har alltid tyckt om att fotografera. Men när jag köpte min första digitala systemkamera 2005. Så öppnades en ny värld för mig och det blev en stor hobby och passion. Jag funderar inte så mycket när jag komponerar en bild. Bildseendet liksom bara finns där naturligt. 2010 startade jag mitt företag anilssonphoto. Hobbyn blev ett yrke och passion. 2012-2022 hade jag studio i Kinna centrum. fr.o.m 2023 fotograferar jag utomhus eller på plats. Ingen studioverksamhet.

Jag älskar att fotografera människor stora som små. Men brinner även mycket för färg och form. Inredning är också ett stort intresse. Den största drivkraften med mitt fotande är såklart att kunna glädja andra med mina bilder. När det gäller porträtt så är det viktigt för mig att kunden känner sig så bekväm som möjligt!  

Jag eftersträvar alltid att bilderna ska vara så naturliga som möjligt. Därför redigerar jag mina bilder sparsamt. Jag vill gärna ha min egen stil.

Jag har tilldelats GESÄLLBREV inom fotograf yrket. En trygghet både för mig och kunden. 

Jag är medlem i  SFF Svenska Fotografers Förbund. AVTAL OCH BILDRÄTTIGHETER 

Bilder som publiceras här på hemsidan har kunden godkänt för publicering. Dessa bilder får ej laddas ner eller publiceras någon annanstans utan mitt medgivande. Se lagen om upphovsrätt.